Σημαντική ανακοίνωση ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. προς το κοινό για τον ιό COVID-19

Το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.), λαμβάνοντας υπόψη τους υψηλούς κινδύνους από την εξάπλωση του ιού COVID-19 και στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων για περιορισμό του, πληροφορεί το κοινό τα ακόλουθα:

Παραλαβή αιτήσεων αναγνώρισης

Η παραλαβή αιτήσεων στα κτίρια του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, όπου στεγάζεται το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ., θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης με την Υπηρεσία του ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. στο τηλέφωνο 22806357 και τον καθορισμό σχετικού ραντεβού.

Τo ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. θα δέχεται αιτήσεις και μέσω Υπηρεσίας Courier ή μέσω συμβατικού ταχυδρομείου. Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι κατάλληλα συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες από τον/την αιτητή/αιτήτρια και να συνοδεύονται από όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, καθώς και την απόδειξη καταβολής τελών. Στην ιστοσελίδα του ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. είναι αναρτημένη η σχετική αίτηση, καθώς και όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τα έγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης.

Έκδοση πιστοποιητικού αναγνώρισης

Για την έκδοση πιστοποιητικού αναγνώρισης, ο/η αιτητής/αιτήτρια θα πρέπει να υποβάλει γραπτό αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συνοδευόμενο από την επιστολή αναγνώρισης του τίτλου σπουδών του/της και τη σχετική απόδειξη καταβολής τελών.

Πληρωμές τελών

Oι πληρωμές των τελών μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης JCCsmart (https://www.jccsmart.com/)

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό παρακαλείται όπως επικοινωνεί με την Υπηρεσία του ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ..